GLASSOL FOOD - EXCELENȚĂ ÎN PROCESAREA ȘI AMBALAREA CĂRNII

următoarea generație a procesării de carne

Suntem o companie dedicată inovării în industria procesării alimentare, oferind soluții de procesare de înaltă calitate și ambalare de excepție. Deși suntem o companie tânără, expertiza, pasiunea și dedicarea noastră pentru calitate ne recomandă, având ca țintă să devenim un nume de încredere în furnizarea produselor de carne procesată de cea mai înaltă calitate.

Tehnologia avansată, personalul excepțional și parteneriatele cu furnizorii ne permit acest lucru. Misiunea noastră este de a oferi cele mai bune produse. Suntem dedicați să împlinim cele mai înalte standarde de calitate, siguranță alimentară și sustenabilitate în fiecare aspect al afacerii noastre.

+15%

Creștere anuală anticipată

75%

Dintre produse vor fi bazate pe inovații tehnologice avansate

10+

Planuim parteneriate strategice cu cel puțin 10 companii de top din industrie

principii fundamentale

Valorile noastre fundamentale nu numai că ne definesc ca și companie, dar reflectă și esența fiecărui individ din organizația noastră.

Calitatea înaintea tuturor

Ne angajăm să oferim produse și servicii de cea mai înaltă calitate, fără compromisuri.

inovație continuă

Suntem mereu în căutarea unor soluții inovatoare pentru a îmbunătăți procesele noastre și a răspunde nevoilor în schimbare ale clienților.

integritatea și transparența

Ne păstrăm angajamentul față de etică și onestitate în toate aspectele afacerii noastre și suntem transparenți în comunicarea cu clienții și partenerii.

Descoperă soluțiile noastre

La Glassol Food ne mândrim cu gama noastră variată de soluții inovatoare și personalizate în domeniul ambalării și procesării alimentelor. Ne angajăm să satisfacem nevoile și cerințele clienților noștri, iar aceasta se reflectă în oferta noastră diversificată de soluții. Iată câteva dintre principalele soluții pe care le oferim: ambalare de încredere, procesare avansată, siguranța alimentară, inovație constantă etc.

“Calitatea este cheia oricărei afaceri de succes în industria alimentară. La Glassol Food, ne străduim să oferim mereu produse de cea mai înaltă calitate, gândind mereu la satisfacția clienților noștri. Suntem în căutarea constantă a inovației pentru a face mâncarea să fie mai gustoasă, mai sigură și mai sustenabilă. Vă invităm să vă alăturați nouă în această călătorie a gustului autentic și a excelenței alimentare.”

Zaharie gabriel
Manager,
Glassol Food