Descoperă mașinăriile pe care le folosim

Linie de producție de ultimă generație

Ne mândrim cu utilizarea de tehnologii avansate și mașinării de înaltă performanță pentru a oferi produse alimentare de cea mai bună calitate și pentru a satisface cerințele exacte ale clienților noștri. În fiecare etapă a procesului nostru de ambalare și procesare, investim în echipamente moderne pentru a asigura eficiența, siguranța și calitatea produselor noastre.

lima rm 400 dds deboner

Având o capacitate de aproximativ 125 de litrii și o capacitate de producție de materie de până la 3000 kg/orã, aceastã mașinărie este proiectatã pentru a optimiza si accelera procesarea cărnii, asigurând un randament maxim și o calitate superioarã a produsului final.

lima rm 180 s, separator

Este o mașinărie inovatoare si de înaltã performanțã, conceputã pentru a separa carnea de pasăre într-un mod eficient si precis. Această mașinărie se evidențiazã prin tehnologia sa avansatã, care optimizeazã procesarea cărnii, având o capacitate de aproximativ 200 de litrii și o capacitate de prelucrare de materie primã de până la 2 500 kg/oră.

Nacelă electrică

Reprezintă o soluție inovatoare pentru lucrările la înălțime, oferind o platformă sigură și stabilă pentru personalul nostru. Aceste dispozitive sunt alimentate de motoare electrice, ceea ce le face o opțiune eco-friendly și eficientă din punct de vedere energetic. Nacela este folosită pentru a asigura o curățenie impecabilă în incinta fabricii atât cât și in exterior. Pereții, tavanele și pardoseaua se igienizează frecvent pentru a putea oferi clienților noștri siguranță, calitate și prospețime

stivuitor electric

Alimentat de baterii electrice, acest echipament oferă o soluție eco-friendly și economică pentru sarcini de ridicare și transport. Cu designul său compact și manevrabilitatea ușoară, stivuitorul electric reprezintă alegerea ideală pentru optimizarea proceselor de depozitare și logistică. Stivuitorul eficientizează extrem de mult munca întregii echipe , fiind folosit la încărcarea camioanelor care livrează zilnic produsele noastre , acestea ajungând într-un final pe mesele multor români.

transpalet electric

Cu ajutorul motorului electric și a funcționalităților de direcționare precisă, transpaletul electric permite operatorilor să manevreze și să transporte paleți cu ușurință, economisind timp și efort. Acest echipament este recunoscut pentru eficiența sa în optimizarea fluxurilor de lucru în medii comerciale și industriale.